MAZERET SINAV DUYURUSU

Değerli öğrenciler, 23-29 Kasım Tarihlerinde yapılan Ara Sınav (Vize) sürecinde mazeret oluşturabilecek (Hastalık, Kaza, ölüm, düğün, LMS Sistem hataları ve internet kesintisi vs.) bir nedenden dolayı sınavlara giremeyen öğrencilerin giremediği sınavları için, 04-08 Ocak 2021 tarihlerinde yapılacak olan Mazeret Sınavlarına girebilmek için, mazeret dilekçesi vermeleri gerekmektedir. Mazeret dilekçesi vermeyen öğrenciler Mazeret Sınavlarına giremeyeceklerdir. Mazeret sınavı dilekçeleri verme tarihi 11 Aralık 2020 Cuma günü mesai bitimine kadardır. Mazeret Sınav dilekçelerinizi BESYO Öğrenci İşlerine elden, posta ile (Bingöl Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü'ne) ya da ıslak imzalı olarak tarattırıp besyo@bingol.edu.tr mail adresine mazeret dilekçesi ve mazeret ekiyle beraber göndermeleri gerekmektedir. Öğrencilerimize duyurulur...

Mazeret Sınav Dilekçesini İndirmek İçin Tıklayınız